Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvordan kan vi hjælpe dig? 2018-05-23T16:17:37+00:00

Hej!

Jeg hedder Martin Bengaard og jeg har skabt SENSE marketing ud fra én overordnet mission: jeg vil hjælpe dig med at få din markedsføring til at give mening!

Metoden kan være forskellig fra kunde til kunde – der er ikke en one size fits all!

Nogle kunder vil egentlig gerne selv udføre aktiviteterne, men mangler en sparringspartner og én der kan hjælpe med at kortlægge strategien.

Nogle kunder vil gerne have deres medarbejdere gjort dygtigere og har behov for at medarbejderne bliver klædt på til det daglige arbejde.

Nogle kunder har ikke selv ressourcerne til at udføre markedsføringen og har derfor behov for nogle, der tager sig af det hele – fra strategi til udførelse.

Så hvordan kan vi hjælpe dig?

Få rådgivning, sparring og strategi

Vi hjælper jer med at lægge en plan og sikrer at I altid har kompetent rådgivning og sparring i hverdagen - men I udfører selv det meste af arbejdet med jeres markedsføring.
JA TAK - DET ER LIGE OS!

Få uddannelse og viden tilført

Vi afholder løbende åbne kurser i markedsføring - men vi kommer også gerne ud til jer og skræddersyr undervisningen for jeres medarbejdere.
JA TAK - DET ER LIGE OS!

Få en komplet marketingafdeling

Vi lægger planen for jer og udfører alle aktiviteter - hver måned. I får en komplet marketingafdeling som varetager al jeres online markedsføring.
JA TAK - DET ER LIGE OS!