Online marketing kurser der øger jeres kompetencer

Hos SENSE har vi valgt at udbyde en række forskellige kurser i online markedsføring – og vi tilpasser løbende vores kursusudbud efter vores kunders behov.

Til alle kurser er det muligt enten at deltage i et åbent hold eller at få kurset afholdt ude i jeres virksomhed. Dette kan du læse meget mere om på hvert enkelt kursus.

Klik på et af kurserne for at se datoer priser m.m.

Kursusoversigt

Vi udbyder lige nu kurser i følgende:

Kursus i Facebook annoncering

Lær hvordan du bruger Facebook annoncering effektivt og hvordan du arbejder med målgrupper og annoncer.

Kurset er for dig, der gerne vil forstå Facebook annoncering og selv kunne arbejde med din markedsføring. Det er et “hands on” kursus, så du arbejder med dine ting på kurset.

Læs mere om kurset her

Kursus i email marketing / nyhedsbreve

Nyhedsbreve har klart den højeste ROI (Return On Investment) og hvis du ikke er kommet i gang med at sende nyhedsbreve ud, så er det nu du skal gøre det.

På dette kursus fortæller vi dig, hvordan du bør opbygge dine nyhedsbreve, hvordan du planlægger dem og hvordan du sikrer at du altid har noget relevant at fortælle dine kunder.

Læs mere om kurset her

Kursus i MailChimp

Lær hvordan du sender professionelle nyhedsbrev med MailChimp – vi arbejder med jeres egen MailChimp konto og kommer bl.a. ind på, hvordan du arbejder med lister, skabeloner og design.

Kurset er for dig der enten er i gang med MailChimp eller for dig som ønsker at komme i gang med MailChimp.

Læs mere om kurset her