Hos SENSE marketing har vi specialiseret os i at levere eksterne marketingchefer til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Vores team af marketingchefer spænder bredt og vi kommer ikke bare med en strategi – vi sikrer også at den bliver eksekveret. Enten af jeres medarbejdere, jeres nuværende onlinebureau eller af vores samarbejdspartnere.

For os det vigtigste at I kommer i mål med jeres målsætning, hvad enten det er at få styrket jeres brand eller at få genereret mere omsætning.

Vores værdier

Vi har tre kerneværdier, som går igen i alt hvad vi laver
  • Forståelse
  • Ærlighed
  • Ansvar

Læs mere om vores værdier her

Eksterne marketingchefer

Martin Bengaard
Martin Bengaard
Martin er stifter af SENSE og ynder at snakke om markedsføring i alle sammenhænge – hvad enten det er til foredrag, workshop, kurser eller møder.
Mads Fischer
Mads Fischer
Mads rådgiver omkring markedsføring og kan hjælpe dig med at få lagt en plan, udføre den og følge op på resultaterne. Derudover er Mads vores “marketing automation” nørd og kigger hele tiden på, hvordan han kan automatisere store dele af din markedsføring.
Ida Christine V. Andersen
Ida Christine V. Andersen
Ida Christine har mange års erfaring i online branchen, bl.a. fra DuGlemmerDetAldrig.dk. Hun er utrolig stærk til den digitale strategi, ligesom hun også snildt kan arbejde med kundernes sociale medier, online annoncering og nyhedsbreve.

Backoffice

Emilie Djurhuus
Emilie Djurhuus
Emilie bistår konsulenterne med at udføre diverse marketingopgaver såsom opsætning og udsendelse af nyhedsbreve, deling på sociale medier, tekstforfatning m.m.
Kim Vinberg
Kim Vinberg
Kim er vores udvikler med speciale i PHP og WordPress. Han hjælper både konsulenter og kunder med at få al teknikken til at fungere.
Maria Agergaard
Maria Agergaard
Maria er vores grafiker, som hjælper med alt fra webdesign og bannere til e-bøger og rollup bannere.
Kristian Mølgaard
Kristian Mølgaard
Kristian er specialist i søgemaskineoptimering. Han hjælper løbende vores kunder med at sikre at de holder sig gode venner med Google og dermed også bliver fundet af potentielle kunder via søgemaskinerne.
Paul Reuber
Paul Reuber
Paul er projektleder og ofte bindeledet mellem vores kunder og vores udviklingsteam. Han har arbejdet webudvikling og projektledelse igennem det meste af hans arbejdsliv.
Freddy Linddahl
Freddy Linddahl
Freddy sørger for alt det administrative i SENSE – fra fakturering og opfølgning til udarbejdelse af kontrakter og samarbejdsaftaler.

Samarbejdspartnere

Kim Wincentz
Kim WincentzFotograf (WIFOPRO)
Kim er vores faste fotograf, som vi hiver med på opgaver, hvor der enten skal tages billeder eller optages video.
Jakob Hessellund
Jakob HessellundPR (Kemp & Kjær)
Jakob er vores samarbejdspartner, når det kommer til at få kunderne i medierne – hvad enten det er lokale, regionale, landsdækkende eller fagmedier.
Mark Kjær
Mark KjærPR (Kemp & Kjær)
Mark arbejder, ligesom Jakob, med PR og med vores kunders historier i medierne. Han bruger mange timer på at få åbnet dørene hos journalisterne – men det lykkedes altid!