LinkedIn annoncering 2018

Ny rykker LinkedIn endelige på annoncering!

LinkedIn har i mange år været håbløst bagud i forhold til Facebook på annonceringsmulighederne.

På LinkedIn kunne man stort set kun lave annoncer, der var målrettet til personer ud fra nogle givne kriterier (jobtitler, alder, virksomhedsstørrelse etc.)

På Facebook har dette kun være en lille del af deres annonceringsmuligheder. De har bl.a. også kunne lave remarketing, matche brugere ud fra e-mailadresser, lave lookalike målgrupper og meget mere.

Men der er godt nok sket noget siden Microsoft købte LinkedIn for godt et år siden.

Remarketing bliver nu muligt på LinkedIn

Den første og mest væsentlige nyhed er, at det fremover bliver muligt at lave remarketing (eller retargeting som nogle også ynder at kalde det) på LinkedIn:

Det vil sige, at du nu vil kunne vise annoncer på LinkedIn til folk, der har besøgt din hjemmeside.

En mulighed, som rigtig mange B2B virksomheder har efterlyst.

Det er forholdsvis simpelt at få opsat og kræver blot at man har en såkaldt LinkedIn Insight kode installeret (præcis som du kender det fra AdWords og Facebook).

Målret annoncer til dine kontakter

Ligesom på Facebook kan du nu også uploade lister over folk, som du gerne vil have fat i. Herfra matcher LinkedIn dem ud fra bl.a. deres e-mailadresse:

Du har også en anden mulighed, som man også kender fra Facebook – at matche profiler via virksomhed (altså deres arbejdsplads).

Her skal du dog også uploade en liste med alle virksomhedsnavnene (og ikke manuelt indtaste dem, som man skal på Facebook).

Brug Lead Gen-formularer til at få flere leads – direkte på LinkedIn

Endnu en genial funktion, som længe har været tilgængelig på Facebook: Leadformularer!

Det giver dig muligheden for at opsamle leads direkte via LinkedIn (og ikke via din hjemmeside). Det kan både bruges til at generere nyhedsbrevsmodtagere, møder, ansøgninger og meget mere.

Når der kommer et nye lead er det ikke muligt direkte at få det på en mail. Det kræver (ligesom med Facebook) at du bruger Zapier til at lave denne integration. Ellers skal du sidde og downloade alle leads manuelt.

Vi vil løbende opdatere dette indlæg efterhånden som der kommer flere funktioner…

2018-05-23T16:17:40+02:00