Om SENSE

Om SENSE 2019-10-03T15:17:43+02:00

Hos SENSE marketing har vi specialiseret os i at levere eksterne marketingchefer til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Vores team af marketingchefer spænder bredt og vi kommer ikke bare med en strategi – vi sikrer også at den bliver eksekveret. Enten af jeres medarbejdere, jeres nuværende onlinebureau eller af vores samarbejdspartnere.

For os det vigtigste at I kommer i mål med jeres målsætning, hvad enten det er at få styrket jeres brand eller at få genereret mere omsætning.

Vores værdier

Vi har tre kerneværdier, som går igen i alt hvad vi laver
  • Tryghed
  • Eksekvering
  • Gennemsigtighed

Læs mere om vores værdier her

Produktion

 Pernille Kronholm Frie
Pernille Kronholm Frie
Tlf. 71 92 13 57
Pernille@sensemarketing.dk

Pernille er ekstern marketingchef og projektleder og er oftest ude hos vores kunder. Hun hjælper dig med marketingstrategien, lægger marketingplanen og sikrer at alle aktiviteter bliver udført.

Henrik Bautz
Henrik Bautz
Tlf. 28 20 41 68
hb@sensemarketing.dk

Henrik er produktionschef i SENSE og står for at koordinere vores opgaver. Henrik er også en habil online marketingmand, som især har fokus på Facebook- og LinkedIn-annoncering.

Kim Wincentz
Kim Wincentz
Tlf.: 22 47 87 47
kw@sensemarketing.dk

Kim er uddannet fotograf og har i mere end 20 år arbejdet med salg og marketing. Kim har en stærk kommerciel tilgang til vores opgaver og er typisk den første du støder på, når du tager fat i os.

Philip Frandsen
Philip Frandsen
Tlf. 81 44 54 54
philip@sensemarketing.dk

Philip er SEO/SEM ansvarlig og laver alt hvad der handler om Google. Han er nørd til det med søgemaskinerne og elsker at grave sig ned i søgeordsanalyse og tekniske optimeringer på hjemmesiden.

Kim Vinberg
Kim Vinberg
Tlf. 81 44 54 54
kv@sensemarketing.dk

Kim er tilknyttet som ekstern udvikler og sørger for at alle vores webprojekter bliver vakt til live og får omdannet det lækre design til noget man rent faktisk kan klikke sig rundt på.

Rikke Fjord Thomsen
Rikke Fjord Thomsen
Tlf. 81 44 54 54
rikke@sensemarketing.dk

Rikke er vores eksterne grafiker og bistår med alt fra webdesign og bannere til brochure og rollups.

Pernille Milton
Pernille Milton
Tlf. 81 44 54 54
info@sensemarketing.dk

Pernille er vores eksterne tekstforfatter og kommunikationsmedarbejder, der sørger for at teksterne bliver skrevet og rammer målgruppen.

Administration

Helle Clasen
Helle Clasen
Tlf. 81 44 54 54
helle@sensemarketing.dk

Helle er hende der sørger for at hverdagen på kontoret fungerer. Hun tager sig af alle vores administrative opgaver og hjælper med det praktiske på kontoret i Roskilde.

Ditte Søndergaard
Ditte Søndergaard
Tlf. 53 76 06 58
bogholder@sensemarketing.dk

Ditte sørger for alt det administrative i SENSE – fra fakturering og opfølgning til udarbejdelse af kontrakter og samarbejdsaftaler.

Martin Bengaard
Martin Bengaard
Tlf. 60 74 32 00
martin@sensemarketing.dk

Martin er stifter af SENSE og ynder at snakke om markedsføring i alle sammenhænge – hvad enten det er til foredrag, workshop, kurser eller møder.

Martin er også en habil onlinenørd og digital projektleder.

Henrik Hjorth
Henrik Hjorth
Tlf. 81 44 54 54
henrik@sensemarketing.dk

Henrik er partner i SENSE og sikrer at både strategi og økonomi bliver varetaget med hård hånd. Henrik er tidligere viceadministrerende direktør i Nemlig.com og hans sans for effektiv produktion er noget vores kunder nyder godt af.

Samarbejdspartnere