Om SENSE

Om SENSE 2018-11-13T14:20:43+00:00

Hos SENSE marketing har vi specialiseret os i at levere eksterne marketingchefer til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Vores team af marketingchefer spænder bredt og vi kommer ikke bare med en strategi – vi sikrer også at den bliver eksekveret. Enten af jeres medarbejdere, jeres nuværende onlinebureau eller af vores samarbejdspartnere.

For os det vigtigste at I kommer i mål med jeres målsætning, hvad enten det er at få styrket jeres brand eller at få genereret mere omsætning.

Vores værdier

Vi har tre kerneværdier, som går igen i alt hvad vi laver
  • Tryghed
  • Eksekvering
  • Gennemsigtighed

Læs mere om vores værdier her

Kim Wincentz
Kim Wincentz
Tlf.: 22 47 87 47
E-mail: kw@sensemarketing.dk

Kim er uddannet fotograf og har i mere end 20 år arbejdet med salg og marketing. Kim har en stærk kommerciel tilgang til vores opgaver og er typisk den første du støder på, når du tager fat i os.

 Pernille Kronholm
Pernille Kronholm
Tlf. 71 92 13 57
E-mail: Pernille@sensemarketing.dk

Pernille er ekstern marketingchef og projektleder og er oftest ude hos vores kunder. Hun hjælper dig med marketingstrategien, lægger marketingplanen og sikrer at alle aktiviteter bliver udført.

Anne Weinkouff
Anne Weinkouff
Tlf. 40 88 57 58
E-mail: anne@sensemarketing.dk

Anne er vores energiske marketingkoordinator med stor erfaring indenfor sociale medier og nyhedsbreve. Hun har i en årrække været personen bag “Anne Kromutter” via hendes arbejde med Svogerslev Kro.

Annes hjerne er dejlig krøllet og sikrer dermed at der altid er noget at fortælle på både sociale medier og i nyhedsbreve.

Ditte Søndergaard
Ditte Søndergaard
Tlf. 53 76 06 58
E-mail: bogholder@sensemarketing.dk

Ditte sørger for alt det administrative i SENSE – fra fakturering og opfølgning til udarbejdelse af kontrakter og samarbejdsaftaler.

Martin Bengaard
Martin Bengaard
Tlf. 60 74 32 00
E-mail: martin@sensemarketing.dk

Martin er stifter af SENSE og ynder at snakke om markedsføring i alle sammenhænge – hvad enten det er til foredrag, workshop, kurser eller møder.

Martin er også en habil onlinenørd og digital projektleder.

Samarbejdspartnere