Online marketingsstrategi 2019-09-06T16:17:27+02:00

Få en håndgribelig marketingstrategi

En marketingstrategi er rygraden i jeres markedsføring, og uden den, kender I ikke retningen og ender derfor med at lave en masse marketingaktiviteter, som måske ikke giver mening – eller flere kunder for den sags skyld – og allerværst koster jer en masse spildte penge.

Derfor anbefaler vi at I får en marketingstrategi. Det skal være en håndgribelig plan, som maksimalt fylder et par sider og som er nem at forstå og udføre for både jer og jeres medarbejdere.

Sådan en marketingstrategi kan vi hjælpe jer med.

Vi sætter os sammen med jer og bruger en halv dag på at komme tættere på jer som virksomhed, på jeres produkter, jeres brand, jeres kunder og meget mere.

Efter den halve dag har vi fået alle de inputs, der skal til, for at vi kan udarbejde en marketingstrategi samt en marketingplan for jer. Marketingstrategien er retningen for, hvor I skal hen og fokuserer på jeres 1-3 årige målsætning.

Marketingplanen, som følger med, er en mere konkret plan for, hvordan vi opnår målet og har et 12 måneders sigte. Planen indeholder konkrete handlinger, der skal gennemføres, i prioriteret rækkefølge, så I starter med det vigtigste.

Vi kommer ud til jer og gennemgår marketingstrategien og marketingplanen med jer. Vi snakker de enkelte områder igennem og tilpasser den, så den er afstemt i forhold til jeres virksomhed. Vi sikrer overdragelse til jeres egne medarbejdere eller vi kan hjælpe jer med efterfølgende at eksekvere på alle aktiviteterne (læs mere om vores komplette marketingafdeling).

Dét indeholder vores marketingstrategi

I vores marketingstrategi arbejder vi med følgende områder:

Når marketinstrategiworkshoppen er gennemført bruger vi ca. 14 dage på at arbejde videre med jeres strategi. Herefter mødes vi og gennemgår både marketingstrategi og marketingplan med jer.

Skal vi hjælpe jer med en marketingstrategi?

En marketingstrategi inkl. workshop, udarbejdelse af strategi og plan samt kickoff hos jer er gratis, såfremt I vælger at lave en aftale med os om markedsføring efterfølgende. Ellers er prisen på en workshop 25.000 kroner ekskl. moms.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring jeres marketingstrategi. Vi kommer også gerne ud til jer for en snak om mulighederne inden I eventuelt beslutter jer for en workshop.

Skal vi snakke sammen?

Pernille Kronholm Frie
Ekstern marketingchef

Vil du høre mere om vores workshop?