Referencer

Referencer 2019-05-02T15:29:57+02:00

Hos SENSE har vi en bred vifte af kunder vi rådgiver – både små og mellemstore virksomheder.

Herunder finder du et lille udpluk af vores kunder, og har du lyst til at få flere referencer, er du meget velkommen til at kontakte os.

SENSE er til at regne med, man får ikke nogle regninger, som man ikke ved man får. Samtidig er de gode til at forklare hvad man får for pengene, fremfor at man blot betaler et fast beløb om måneden og ikke ved hvad man egentlig får for pengene

Stikker man SENSE 1 krone får man 20 kroner tilbage

Carsten Schou Rasmussen
Direktør, Ordrestyring.dk

Læs hele deres case her

Jeg oplever samarbejdet med SENSE som effektivt og problemfrit.

Det er genialt, intet mindre! Jeg har ikke en leverandør, men min helt egen marketingsafdeling, som føler og ånder for virksomheden, ligesom vi selv gør.

Jens Davidsen
Direktør, KlarPris

Læs hele deres case her

VVSPlus har samarbejdet sammen med SENSE Marketing fra ideen til konceptet opstod og til d.d. og det der kendetegner det unikke samarbejde er, at Martin og Henrik er en del af vores forretning og går helhjertede ind i det.

Vi sætter stor pris på deres kreative indspark og deres gode ideer til at lave marketing på en ny måde.

Louise Heegaard
Marketing og udviklingschef, VVSPlus.dk

Jeg kan varmt anbefale Martin og SENSE, hvis man søger en engagerede, dygtige og skarpe rådgiver. Vi har fået stor værdi af dem som sparringspartnere, hvor de virkelig har vist god forståelse for vores behov og udviklingsplaner og sat aktiviteter i gang for at få vores planer eksekveret.

Med Martins viden og ideer får vi iværksat mange forskellige og spændende aktiviteter. Den løbende sparring med ham giver en rigtig god støtte og inspiration til at udvikle vores online markedsføringsplaner.

Anette Davidsen
Marketing Manager, ERPgruppen A/S

Vi stod overfor lanceringen af vores nye kommercielle platform og ville i den forbindelse sikre den kvalitative leadgenering via vores hjemmeside. Vi afholdt derfor en indledende workshop med Martin som virkelig fik satte skub i tingene.

Martin og SENSE har haft ansvaret for, at vores markedsføring bare kørte. Vi havde sammen udarbejdet en handlingsplan der skaber den samme tryghed for os, som vi skaber for vores kunder!

Jesper Jønsson
Partner, Supporters A/S

Jeg har lavet internet løsninger siden 1999 og har helt naturligt prøvet meget godt og skidt inden for online markedsføring.

Det var derfor en stor overraskelse og en fantastisk fornøjelse at møde en person som Martin Bengaard der med sin store viden, dybt seriøse og professionelle tilgang til online markedsføring viste mig at der findes folk der ud over at være ”white hat” rent faktisk også formår at forklare og udføre online markedsføring i særklasse.

Anders Thue Pedersen
Stifter og grundlægger af TimeBlock metoden

Online markedsføring kan være svært at forstå for os “dødelige mennesker” – men dét fik Martin ned på et yderst forståeligt niveau på hans online marketing workshop.

Jeg er meget imponeret over hans kombination af at være en Online “Nørd” og samtidig have god forretningsmæssig forståelse…!

Jesper Oehlenschläger
Indehaver, Gravisi

Det fungerer rigtig godt, da kommunikationen omkring tekst og billeder og de impulsive idéer kommer i spil. Det ville ikke være det samme, hvis de sad et andet sted.

Birgitte Dinesen
Godsejer, Kragerup Gods

Læs hele deres case her

Vores samarbejde med SENSE kører upåklageligt. De er yderst kompetente indenfor deres felt og leverer altid til tiden.

Det er én af de ting, vi sætter meget højt i vores samarbejde og valg af it-ekspert. Og ekspert kan virkelig kalde SENSE, som også fortjener ord som pålidelige, ærlige, ambitiøse, dedikerede til ens forretning og så er de yderst behagelig at være i samarbejde med.

Carsten Lund
Indhaver, Økonomihus.dk

Martin Bengaard er et af de få mennesker, der magter at etablere en høj grad af professionel tillid på meget kort tid.

Martin har hjulpet NDUNA A/S med vores sociale medie-strategi og (typisk for ham) analyserede vi os hurtigt frem til, at fortsat skal gøre det vi altid har gjort, nemlig at benytte os af mund-til-øre metoden og dermed styrke vores gode renommé. Denne strategi understøttes nu af en mere målrettet og mindre krævende indsats på få, udvalgte sociale medier.

Kan kun anbefale Martin Bengaard som en dygtig og ikke-selvcentreret rådgiver.

Søren Leth-Nissen
Indhaver, Nduna

Martin Bengaard har i gennem det seneste år hjulpet os som rådgiver i forhold til vores marketingstrategi – både hjemmeside, google-optimering og Google Adwords. Martin har også hjulpet os med at få hul igennem på de sociale medier.

Vi er meget glade for Martins assistance, og kan varmt anbefale Martin som en loyal og professionel samarbejdspartner. Med Martin i baghånden, giver det stor tryghed, når vi i hverdagen selv redigere og optimere vores hjemmeside.

Jørgen Bang
Indhaver, Bangs Hønikker